Blogg

10. desember 2017

Dare to designstudio

På veggen inne hos oss har vi et hyllesystem som de kaller "Organize", et system som gir oss muligheten til å endre på oppstillingen i hyllene, noe som passer helt perfekt i en butikk med så mange ulike varer som kommer hver uke. Bak systemet står "Dare to designstudio", et Trondheimsfirma med lange cv'er innen ulike kreative felt. Hege Åbelvold er interiørdesigner med en forkjærlighet for møbeldesign og Anniken Zahl Furunes, også interiørdesigner og interiørfotograf, har alltid hatt sterk estetisk sans. I tillegg til de "titlene" vil jeg slenge på hardtarbeidene, inspirerende og dyktige personer som sprer mye positivitet og sørger for et slags samhold blant oss som jobber med kreative fag i ulik grad. Jeg ser veldig opp til det engasjementet de har, og er så glad for å samarbeide med de i butikken! Og en annen ting jeg vil beskrive de som: Utrolig dyktige på å løfte opp andre, det vil jeg kopiere, for byen er så liten, vi kommer alle lengst med å være positive og heie på hverandre! 

Å finne interiør til denne lille butikken var ikke så enkelt; det kunne ikke ta for mye gulvplass, det måtte så klart se pent ut, og så måtte det være praktisk. Og det synes jeg hyllene til Dare to tilbyr. Nå har jeg imidlertid satt inn en annen hylle i tillegg, som er mer for å stable tunge krukker, men kombinasjonen fungerer utmerket! 
Jeg har en plate fra en av de første produksjonene, og mye har endret seg siden da. Men når noe ikke fungerte helt etter deres standard, var de på alerten tvert! Og vipps var det problemet ute av verden. Det var viktig! Derfor kan jeg anbefale systemet til alle, om det er til display i en butikk, på kjøkkenveggen eller i gangen. Mulighetene er ubegrenset! 

I tillegg til å utvikle hyllesystemet, er de i gang med å arrangere en tidligere suksess, nemlig Trondheim design event! Jeg booka billetter tvert, for Trondheim byr ikke på mangfoldige slike events. Og sånne initiativ bør vi støtte, slik at det kan bli flere! Jeg trenger i alle fall påfyll nå og da, for å holde kreativiteten og lidenskapen oppe! Jeg legger ved link her, løp og kjøp! http://trondheimdesignevent.no. 

Nå for tiden jobber de med å videreutvikle systemet, og mange andre spennende prosjekter, følg med, det skal i alle fall jeg! 

Blogg

Blogg

28. april 2019

Blogg

17. februar 2019

Blogg

5. februar 2019

Blogg

4. februar 2019

Blogg

22. oktober 2018

Blogg

11. september 2018

Blogg

7. februar 2018

Blogg

23. januar 2018

Blogg

10. desember 2017

Hardtarbeidende og dyktige folk, tid for framsnakk! 

LES MER

Blogg

20. november 2017

Et merke for den som vil vanne plantene med stil

LES MER

Blogg

13. november 2017

På jakten etter nye varer kom jeg over dette fantastiske merket, Hein Studio.

LES MER

Blogg

9. november 2017

En liten historie om Bakklandet Blomster så langt.

LES MER