Blogg

24. april 2018

Hagetid

Vår, utetid og den beste tiden foran oss!

Bloggen ser ikke ut til å være et sted jeg returnerer til alt for ofte! Sist var det februar, og om få dager skriver vi mai. Men det er helt ok, det var aldri meningen at det skulle være daglige oppdatering, da skulle jeg hatt litt flere hender! 

Det klør litt i fingrene til mange av oss. Det er fortsatt ganske brunt ute, men jeg legger merke til at knoppene på busker og trær blir større og større for hver dag. Det er en magisk tid, for vi har alt det gode foran oss! Og med vår kommer hage- og verandatid! 

Nå snart kommer det flere paller med Bergs Potter og andre nye merker med utrolig fine utepotter i alle størrelser. På Bunnpris ligger det en pakke å venter på meg, en levering fra Copenhagen Seeds! Det er tid for å så! Og jeg har funnet det fineste frømerket! Besøk de gjerne på denne nettsiden: http://www.copenhagenseeds.dk/...

Utenfor butikken bugner det litt, og minner meg nesten litt om sommer nå som første levering av lavendel har kommet.

Men alt dette til sammen er ikke nok! For jeg har så lyst å dykke enda dypere inn i hage og veranda og utetid. Hva bør sås når? Hvilke planter egner seg best her i Trøndelag? Hva er en staude? Når skal de settes i jorda? Det er så mange spørsmål som jeg vet mange sitter inne med! Meg selv inkludert. 

Derfor leter jeg etter DEG som elsker hage, som er utadvendt, som gjerne vil lære bort det du har lært gjennom en kjærlighet for faget og temaet, og som sitter på en stor dose kunnskap om de fleste sidene av hage. Du trenger absolutt ikke være faglært, men god kunnskap er viktig! Jeg drømmer nemlig om å ha en kundekveld/event hvor nettopp du kanskje kan lære oss litt om hvor vi skal begynne, svare på alle de rare spørsmålene vi måtte ha, og dele litt av lidenskapen din! 

Finnes du der ute, og kunne tenkt deg å lære oss litt mer enn det vi allerede kan? 

I første omgang ser jeg for meg en til tre kvelder hvor det evt kan være oppdelt i tema. Hage er et enormt tema, og man kan umulig rekke over alt på veldig kort tid. Men det går an å starte et sted, og se hvordan det fungerer! Kanskje vi kan samarbeide litt fast i fremtiden! Jeg vet i alle fall at jeg tørster etter å lære mer! Og det vet jeg at mange andre også gjør! 

Send meg en mail med litt info om deg selv til [email protected]

Gleder meg til å høre fra deg! 

Blogg

Blogg

24. april 2018

Blogg

7. februar 2018

Blogg

23. januar 2018

Blogg

10. desember 2017

Hardtarbeidende og dyktige folk, tid for framsnakk! 

LES MER

Blogg

20. november 2017

Et merke for den som vil vanne plantene med stil

LES MER

Blogg

13. november 2017

På jakten etter nye varer kom jeg over dette fantastiske merket, Hein Studio.

LES MER

Blogg

9. november 2017

En liten historie om Bakklandet Blomster så langt.

LES MER