Blogg

20. november 2017

Haws watering cans

Haws har jeg lenge likt. Det er noe med historie i et produkt som inspirerer meg. At de har laget noe som varer, det produseres fortsatt i England og det har de har gjort siden 1886! Designet har omtrent ikke endret seg siden oppstarten, det betyr kvalitet og at det er et klassisk design, den beste komboen rett og slett. 

Jeg har en veldig fascinasjon for godt design, og nå tenkte jeg å ramse opp mye om Haws, men det er så mye bra man finner på nettsiden, så jeg ville absolutt besøkt den (haws.co.uk) og les om historien til John Haws og det fine merket. Jeg blir så glad for at det gamle og solide merket har funnet veien til lille Bakklandet! 

Jeg tenkte at det var lurt å begynne i det små, så først og fremst har jeg lagt min elsk på de små mistflaskene, en søt sprayflaske som du kan spraye plantene dine med, og det er bare et stort bonus at flasken ser så fin ut i tillegg! Og så kunne jeg ikke dy meg, når vi likevel skal vanne plantene våre, kan den jo være i en megafin kobberkanne! 

Blogg

Blogg

28. april 2019

Blogg

17. februar 2019

Blogg

5. februar 2019

Blogg

4. februar 2019

Blogg

22. oktober 2018

Blogg

11. september 2018

Blogg

7. februar 2018

Blogg

23. januar 2018

Blogg

10. desember 2017

Hardtarbeidende og dyktige folk, tid for framsnakk! 

LES MER

Blogg

20. november 2017

Et merke for den som vil vanne plantene med stil

LES MER

Blogg

13. november 2017

På jakten etter nye varer kom jeg over dette fantastiske merket, Hein Studio.

LES MER

Blogg

9. november 2017

En liten historie om Bakklandet Blomster så langt.

LES MER