Blogg

9. november 2017

Hei, hallo og det første blogginnlegget!

Kjære leser!

I dag er det litt over 20 måneder siden vi åpnet Trondheims minste blomster- og plantebutikk. Jeg var så spent. Uten noen form for formell utdannelse innen faget, hoppet jeg i det. Det tok 10 dager fra vi fikk lokalet til butikken var klar! 

Den første buketten jeg lagde husker jeg ingenting av, i retrospekt skjønner jeg ikke at jeg greide å stå i alt det nye. Ikke visste jeg hva blomstene het, hvordan de oppførte seg, regler og normer, tradisjoner og historie. Det eneste jeg visste var at jeg syntes det var SÅ gøy, at jeg ikke hadde noe å tape og at jeg kom til å lære mens jeg holdt på. Og det gjorde jeg, men å lære ved å prøve er ganske kostbart! Jeg har startet en butikk som er mye preget av sesonger. Det var flere artige sjokk. Jeg startet etter morsdag og valentines, noe som var bra, det må være bortimot mer hektisk enn jul, og det hadde jeg nok ikke vært forberedt på, for når alle sesongene kom, var jeg ikke helt klar over trykket, men ikke på den dårlige måten, jeg storkoste meg gjennom det første året. 

Så var det plutselig gått et helt år. Det var så rart! Jeg følte meg trygg, erfaren og mer kunnskapsrik; jeg var STOLT!

Men selv om jeg hadde vært gjennom alle sesongene er det nye og spennende utfordringer som skjer hele veien. Blomsternavn og regler har jeg kunnskap til nå (selv om jeg helst vil gå i motsatt retning av reglene) og butikken er noe helt annet i dag enn da jeg startet den. Men bare til det bedre, den har utviklet seg i takt med min erfaring, men samtidig har jeg bevart det som var hele visjonen; å tilby byen vår en annerledes blomster- og plantebutikk. 

Så nå har jeg tenkt å dele litt mer fra butikken fremover. For jeg er så forelsket i den bitte lille og sjarmerende butikken, som jeg håper og drømmer om skal bidra med noe på Bakklandet. 

Dette er først og fremst et lite hei, og en takk til alle dere som kommer innom oss, både en og to og kanskje ti ganger. Og til dere som støtter og heier, men som ikke bor i Trondheim eller ikke har anledning til å besøke oss, jeg legger merke til hver eneste en, og det er bare fordi dere er så gode og husker på de små sånn som Bakklandet blomster, som gjør at byen vår blir en by med mangfold! 

Tusen takk snille gode dere som heier på oss, som støtter oss med både ord og handel, jeg håper butikken får leve i mange år!

Vi snakkes!

Blogg

Blogg

28. april 2019

Blogg

17. februar 2019

Blogg

5. februar 2019

Blogg

4. februar 2019

Blogg

22. oktober 2018

Blogg

11. september 2018

Blogg

7. februar 2018

Blogg

23. januar 2018

Blogg

10. desember 2017

Hardtarbeidende og dyktige folk, tid for framsnakk! 

LES MER

Blogg

20. november 2017

Et merke for den som vil vanne plantene med stil

LES MER

Blogg

13. november 2017

På jakten etter nye varer kom jeg over dette fantastiske merket, Hein Studio.

LES MER

Blogg

9. november 2017

En liten historie om Bakklandet Blomster så langt.

LES MER