Blogg

7. februar 2018

Februar og et hei!

Takk for sist!

Skjermbilde-2017-11-06-kl.-21.38.36.png#asset:492

Hver gang jeg begynner å skrive på bloggen føles det som jeg må begynne med et "kjære dere", som om jeg skriver et brev til en brevvenn jeg kanskje ikke har møtt, men kjenner så godt. For det kjenner litt annerledes ut for tiden. Etter den sterke og utrolig fine reaksjonen deres, føles det som om butikken ikke er min, men alle sin, og det er så rørende. Så jeg skriver ikke lenger til et publikum som kanskje eller kanskje ikke er der, jeg kjenner dere! Og hvor fint er det ikke å tenke på at vi står sammen for byen vår? Det er jo det det handler om, det har i alle fall vært noe jeg har tenkt mye på i det siste. For mange spør hvorfor jeg åpnet butikken, hva er drømmen min og hvor vil jeg at det skal utvikle seg. Det eneste umiddelbare svaret er at det var ikke en drøm hvor absolutt jeg skulle åpne en butikk, men jeg hadde et brennende hjerte for byen min, som jeg bestemte meg for å komme tilbake til. Så hvorfor ikke åpne det stedet jeg selv ville besøkt? Og nettopp derfor føles den mer som vår enn som bare min. Byen sin!

Det ble kanskje plutselig litt stille etter alt som skjedde i januar. Men det er bare et godt tegn. Det betyr at det skjer mye i kullissene, at jeg tenker på fortsettelsen, at butikken puster i et rolig og normalt tempo, den trenger ikke livredning og munn til munn nå, det har den fått. Men likevel vil jeg ikke fortsette uten å inkludere dere, derfor føles det så naturlig å kaste litt ball med dere, om dere vil. 

Den lille butikken har noen begrensninger i forhold til plassen. Men Bakklandet blomster utenfor butikken er jo en uendelig stor mulighet. Jeg har tenkt mye på bedrift i det siste for eksempel. Hva tror dere om det? Vi har jo en fin blomsterabonnement-ordning, hvor, foreløpig, flest privatpersoner får levert en blomsterbukett på døren, enten en gang i uken, hver 14 dag eller en gang i mnd. I og med at jeg er bare en person har jeg ikke rukket å nå ut til bedrifter enda, i alle fall i bare liten grad. Kanskje du har en bedrift som kunne tenkt seg blomster levert fra oss? Om det er hver uke, annen hver uke eller ved spesielle anledninger, det er helt opp til bedriften. Jeg kjenner vi har mye å gå på, kapasiteten vår er større! 

Hvorfor spør jeg dere så åpent, kan du si! Det kom så mye bra ut av å inkludere dere sist gang. Personer jeg ikke kjenner personlig tok seg tid til å skrive ned mange råd og erfaringer og sendte meg lang mail med tips til hva som kanskje kunne endres. Noen tilbydde seg å ta en kaffe, dele erfaringene sine etter å selv ha startet noe. Andre har jobber som spesialiserer seg på små bedrifter som vår, hvor de går inn med råd og hjelp, for så å se den vokse og gro. De ville gjerne ta en prat, kanskje de kunne bidra. Poenget mitt er at når man spør, så får man veldig gjerne et svar eller hjelp, og det synes jeg karakteriserer dere kundene veldig godt også. Det virker som dere gjerne vil bidra! Noe dere gjør i aller høyeste grad både ved at dere handler hos oss, men også med heiarop! Men jeg er sikker på at dere har noen lure tips på veien også! 

Nå skal jeg snu fokuset mot M O R S DA G  resten av uken, i fjor var altså så STAS! Fytti, så fine folk det er der ute, som vil hylle mamman sin! Og at vi får bidra til det, gjør ALT verd det! Ok, nå avslutter jeg, for nå blir jeg så rørt av å tenke på morsdag! HAHA! 

Foto: Maiken Hauksdatter Lyng ØsterhagenBlogg

Blogg

28. april 2019

Blogg

17. februar 2019

Blogg

5. februar 2019

Blogg

4. februar 2019

Blogg

22. oktober 2018

Blogg

11. september 2018

Blogg

7. februar 2018

Blogg

23. januar 2018

Blogg

10. desember 2017

Hardtarbeidende og dyktige folk, tid for framsnakk! 

LES MER

Blogg

20. november 2017

Et merke for den som vil vanne plantene med stil

LES MER

Blogg

13. november 2017

På jakten etter nye varer kom jeg over dette fantastiske merket, Hein Studio.

LES MER

Blogg

9. november 2017

En liten historie om Bakklandet Blomster så langt.

LES MER