Blogg

28. januar 2018

Veien videre, for det blir faktisk en vei videre!

En tale til dere!

Kjære dere! 

Dette er et langt hyggeligere blogginnlegg å skrive enn det forrige. Men før jeg forteller videre, vil jeg utbringe en skål og holde en tale! 

Denne talen går til dere! Dere imponerer, rører, inspirerer, heier og slår pusten ut av meg. For et oppmøte! For et engasjement! Vet dere at butikken lever videre på grunn av dere?! Jeg er så takknemlig for at dere ropte NEI! Jeg trodde jeg var alene, men der tok jeg feil. Jeg er langt fra alene, og det er kommet frem så mye bra av å inkludere dere i prosessen! Det håper jeg at jeg får til videre, for det styrker og ruster meg for opp- og nedturer; som det helt sikkert kommer mange av! 

Som jeg skrev på Instagram trodde jeg at jeg måtte melde oppbud på tirsdag. På onsdag hadde vi omsetningsrekord. Jeg var et stort spørsmålstegn, men på den veldig bra måten! Jeg tenkte: "Hva betyr dette da? Kan vi greie det?" Og det kan vi! En annen ting som er så spennende med å åpne seg, er mulighetene som kommer din vei, som kanskje ikke hadde kommet. Jeg har kommet i kontakt med mennesker som vil hjelpe, som vil stå ved min side i fremtiden, sånn at jeg unngår de samme tabbene, komme et steg videre og hjelpe meg til å se potensiale på en bedre måte! 

Jeg er overveldet! Jeg er usikker på om jeg har vært med på et skiløp eller maraton, jeg tror jeg har møtt veggen, men den veggen er bare positivitet og herlighet! Sånn føles det! Snart går jeg i bakken, men med det største smilet! Jeg svever nærmest! Tusen takk for alle som har så stor tro på Bakklandet Blomster og meg! Jeg har sett hver eneste kommentar, hver eneste mail, alle meldingene på Instagram, på telefon, i butikken og alle varme klemmene dere har sendt fra hjerte til hjerte. 

Vet dere hva en fin person gjorde? Han ville så gjerne bidra, men følte det var rart å sende blomster til en blomsterbutikk. Så han bestilte en bukett og spurte om jeg kunne gi den til en tilfeldig eldre dame! Hører dere hvor fin verden er? Jeg gleder meg til jeg ser henne, og overraske henne med en uventet bukett! Et sånt sted drømmer jeg om at BB skal få være. Ikke bare et sted hvor du finner rare og fine blomster, men et sted hvor vi kan dele gleder, sorger og kriblinger! 

Butikken er tom akkurat nå, men vi har fått en ny sjanse til å starte på nytt! Jeg håper dere er tålmodige, så skal vi fylle den opp med nye, spennende varer sakte, men sikkert. Blomster og planter får jeg allerede i morgen, mandag, og dere er hjertelig velkommen til å bestille det, vi ordner og leverer med den aller største glede.

God vår, alle sammen, jeg kjenner den er på vei! 

Blogg

Blogg

28. april 2019

Blogg

17. februar 2019

Blogg

5. februar 2019

Blogg

4. februar 2019

Blogg

22. oktober 2018

Blogg

11. september 2018

Blogg

7. februar 2018

Blogg

23. januar 2018

Blogg

10. desember 2017

Hardtarbeidende og dyktige folk, tid for framsnakk! 

LES MER

Blogg

20. november 2017

Et merke for den som vil vanne plantene med stil

LES MER

Blogg

13. november 2017

På jakten etter nye varer kom jeg over dette fantastiske merket, Hein Studio.

LES MER

Blogg

9. november 2017

En liten historie om Bakklandet Blomster så langt.

LES MER