Blogg

28. april 2019

Vi trenger folk!

Det skjer stadig utskiftinger i en butikk, og nå er det tid for å fylle på i blomsterteamet. 

Vi ser etter deg som elsker mennesker, blomster og vakre ting!

Vi trenger to personer til å begynne med, en til å hjelpe oss med lørdager og evt søndager og en person som har lyst å bygge og videreføre BB, og som vil dedikere seg over en lengre periode. Du må gjerne synes administrativt arbeid er givende, samt salg og service. 

Dagene varierer mye, og uforutsette ting skjer nesten daglig, da trenger vi fleksible folk!

Du motiveres av mål, og kommer gjerne med forslag til hvordan vi skal ta BB et skritt videre! 

Du må ikke ha relevant erfaring fra blomsterfaget, men en fordel er det helt klart. Men nøl ikke med å søke om du ikke har det, jeg startet selv helt på bar bakke uten å vite noe som helst om blomster og planter. Alt kan læres! 

Utover det trenger jeg noen med stå-på vilje! Som ser mulighetene først og ikke problemene. Du er utadvendt, et ja-menneske og som er selvstendig og tar utfordringer på strak arm. 

I den lille butikken er man ofte alene, og da er det et kriteriet at man kan ta avgjørelser på egen hånd, og ikke bli stresset hvis man ikke vet svaret der og da. Jeg trenger noen som har litt dugnadsånd, som er med og tar i et tak, selv utover de timene man er satt opp på, for å bygge og holde BB så fin og representabel ut som mulig til en hver tid. 

Det er ikke alltid glamorøst å jobbe i en blomsterbutikk, det kan bli lange dager og mye rydding, vasking og orging. Men selvfølgelig er gleden av å skape noe med blomster alltid tilstede, og man skal tørre å gi seg ut på et litt annerledes blomstereventyr!

Vi er ikke opptatt av regler, vi velger heller å trosse de. Det viktigste er det vakre som skapes og menneskene man møter, og det magiske som skjer når man har et universielt språk, som blomster er. 

Jeg håper du er en person som liker å strekke deg etter det nye! Elsker å utfordre normen, men samtidig respektere veien som allerede er gått. 

Jeg trenger noen som vil gjøre en innsats, sette seg inn i alle feltene vi jobber i, lære seg nettbutikken vår, ta ansvar der det trengs, og liker og utvikle systemer, rutiner og orden. 

Du er strukturert, men kreativ! Og du får jobben gjort. 

Jeg håper du er en positiv, ydmyk og leken person, som har mye energi og vil by på deg selv! Jeg ønsker at du også ser mulighetene for å ta mer og mer ansvar, da står vi sterkere sammen!

Jeg trenger folk så snart som mulig, men vi holder stengt mesteparten av juli, da tar vi ferie for å samle krefter til bryllupssesong og en spennende høst.

Har du bil og førerkort er det et megapluss, men langt fra avgjørende! 

Jeg håper DU tar kontakt, og har du spørsmål, bare spør! Ikke bruk mye tid på en perfekt cv og korrekt søknad, send heller en søknad hvor du forteller om deg selv, hvorfor du vil jobbe hos oss og hvordan du kan bidra til vekst, et godt team og morsomme dager på Bakklandet! Send mail til [email protected]

Vennlig hilsen Julie 

Blogg

Blogg

28. april 2019

Blogg

17. februar 2019

Blogg

5. februar 2019

Blogg

4. februar 2019

Blogg

22. oktober 2018

Blogg

11. september 2018

Blogg

7. februar 2018

Blogg

23. januar 2018

Blogg

10. desember 2017

Hardtarbeidende og dyktige folk, tid for framsnakk! 

LES MER

Blogg

20. november 2017

Et merke for den som vil vanne plantene med stil

LES MER

Blogg

13. november 2017

På jakten etter nye varer kom jeg over dette fantastiske merket, Hein Studio.

LES MER

Blogg

9. november 2017

En liten historie om Bakklandet Blomster så langt.

LES MER