Blogg

22. oktober 2018

Workshop - Høst

Foto: Maiken Hauksdatter Lyng Østerhagen

Jeg har tenkt mye på opplevelser i det siste. Jeg vet jeg har sagt det ofte, men jeg har så lyst å skape opplevelser for folk. Men så begynte jeg å undre meg over hvorfor det er viktig med opplevelser. Det sier seg kanskje selv for mange, men jeg ble nysgjerrig på forskning bak det. Er det en definert grunn til at vi streber etter gode opplevelser? Skjer det noe med oss, i oss og rundt oss når vi deler gode opplevelser med de vi er glade i eller med folk vi ikke en gang kjenner? Eller er det bare en ren egoboost, vi får noe, og det får oss til å føles oss bra? Det er nok mange svar, og mitt svar er kanskje ikke riktig, og heller ikke basert på forskning, men jeg begynte å lese litt rundt temaet "opplevelser" og fant fort ut at det i aller høyeste grad har noe for seg. Rent fysisk og psykisk. 

Jeg har lest at når vi har gode opplevelser senkes betennelser i kroppen vår! Vi tåler mer, som alt fra det å stå i kø til tunge påkjenninger psykisk. Det virker nesten som et skjold på kroppen vår. Vi har bedre helse og lever lenger! Det er jo virkelig noe å jage etter, og gir meg enda større grunn til å skape opplevelser. 

Med alt dette friskt i minne, drodlet jeg og Mari Aursand, som jeg jobber med en del for tiden, rundt det å skape opplevelser. Vi vil så gjerne gi noe, skape noe, oppleve noe. Kurs er noe vi har tenkt på lenge, men størrelsen på lokalet har hindret oss. Men nå kan vi ikke vente lengre, vi har så mye vi har lyst å lære bort! Og når praktiske ting faller på plass, er det ingen grunn til ikke å sette i gang. 

Velkommen!

Vi inviterer til en workshop vi kaller "Høst". Det er ikke bare for å lære å lage krans, vi drømmer om at nye bekjentskaper skal knyttes, vi vil servere en god høstsuppe med deilig brød og smør til, noe godt å drikke og det å bare være sammen i en deilig verden av kreativitet! Vi håper vi blir litt bedre kjent, får ta dere med inn i hverdagen vår, hvordan vi jobber med materialene og det å kjenne på å skape noe med hendene. Det er så fantastisk å se på det man har å jobbe med foran seg, for så ha laget noe som kan bety noe for noen! Noen få kvister fra skogen, blir plutselig til en varm velkomst på en ytterdør. Vi kommer til å bruke tørkede blomster, slik at du pent kan pakke den ned igjen når julekransen skal opp, og ta den opp år etter år. Hva hvis denne kransen kan gå i arv? Og at datteren eller sønnen din husker det som et godt barndomsminne og gir det videre til sine barn. Det er fint det! Og det vil vi med denne kvelden. Vise dere enkle triks for å få kvister til å bli en krans, kanskje inspirere til å tenke annerledes enn hva man først hadde sett for seg, dele erfaringer etter mye prøving og feiling og kanskje dere kan inspirere oss? Sammen skaper man magi!

Vi har lagt ut billetter på Vipps -> Betale/kjøpe -> Bakklandet Blomster AS -> Workshop 

Vi har begrenset med plass, men håper å se deg der! 

Julie 

Foto: Maiken Hauksdatter Lyng Østerhagen

Blogg

Blogg

28. april 2019

Blogg

17. februar 2019

Blogg

5. februar 2019

Blogg

4. februar 2019

Blogg

22. oktober 2018

Blogg

11. september 2018

Blogg

7. februar 2018

Blogg

23. januar 2018

Blogg

10. desember 2017

Hardtarbeidende og dyktige folk, tid for framsnakk! 

LES MER

Blogg

20. november 2017

Et merke for den som vil vanne plantene med stil

LES MER

Blogg

13. november 2017

På jakten etter nye varer kom jeg over dette fantastiske merket, Hein Studio.

LES MER

Blogg

9. november 2017

En liten historie om Bakklandet Blomster så langt.

LES MER